Instinct (2019)

Psychologe Nicoline begint aan een nieuwe baan bij een Tbs-kliniek, waar zij zedendelinquent Idris ontmoet. Na vijf jaar behandeling staat hij op het punt om voor het eerst op onbegeleid verlof te gaan. Zijn behandelteam is enthousiast over de geboekte vooruitgang, maar Nicoline vertrouwt hem niet en probeert zijn proeftijd te verlengen. Idris doet er alles aan om Nicoline te overtuigen van zijn positieve ontwikkelingen.

Instinct poster van Instinct

beoordelingen Instinct

4GT

IMDb 6.410

cast & crew Instinct

regisseur

Halina Reijn

acteurs

Carice van Houten en Marwan Kenzari

scenario

en

distributeur

September Film Distribution

details Instinct

in première op

03-10-2019

genre

drama

jaar

2019

speelduur

98 minuten

Dit is de biosagenda van de film Instinct.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Instinct getoond.

De je film Instinct wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Amersfoort, Den Bosch, Purmerend, Schiedam en Arnhem

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Instinct draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Instinct staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Instinct!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Instinct, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Instinct verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Instinct

De film Instinct in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Rotterdam, Amersfoort, Den Bosch, Purmerend, Schiedam en Arnhem.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Instinct, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.