Insidious (2010)

Josh en Renai vormen samen met hun drie kinderen een gelukkig gezin. Ze zijn dolblij met hun verhuizing naar een vrijstaande villa. Echter, kort nadat zij in hun nieuwe huis zijn getrokken, blijkt het huis bezeten te zijn door duistere entiteiten. Wanneer hun zoon Dalton in een onverklaarbare coma raakt, willen ze zo snel mogelijk het huis verlaten.

details

6AGTIMDb 6.810 103 minuten

kijk Insidious online

Pathe Thuis
Insidious poster van Insidious cast & crew

kijkwijzer Insidious

6AGT

IMDb Insidious

IMDb 6.810

cast & crew Insidious

regisseur

James Wan

acteurs

Rose Byrne, Patrick Wilson en Ty Simpkins

scenario

producenten

Blumhouse Productions, Alliance Films en Automatik Entertainment

distributeur

Entertainment One Benelux

details Insidious

in première op

01-06-2011

genre

horror

jaar

2010

speelduur

103 minuten

Deze week zijn er voor Insidious geen voorstellingen in Zaandam

Insidious draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Insidious.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Insidious. Hier zie je waar en wanneer Insidious in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Insidious uit 2010 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Insidious wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Insidious draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Insidious wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Insidious draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Insidious staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Insidious wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Insidious!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Insidious, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Insidious kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Insidious verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Insidious. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Insidious wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Insidious en de regisseur van de film Insidious worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.