Tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

In Search of Mozart (2006)

Documentaire die het leven van de componist traceert door zijn muziek en uitgebreide correspondentie.

details

IMDb 7.310 129 minuten
In Search of Mozart poster van In Search of Mozart cast & crew

IMDb In Search of Mozart

IMDb 7.310

cast & crew In Search of Mozart

regisseur

Phil Grabsky

acteurs

Frank Adams-Brown, Debbie Arnold, Sean Barrett, John Davies, Renée Fleming, Láng Lang, Louis Langrée, Juliet Stevenson en Sam West

details In Search of Mozart

jaar

2006

speelduur

129 minuten

In Search of Mozart draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film In Search of Mozart.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film In Search of Mozart. Hier zie je waar en wanneer In Search of Mozart in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film In Search of Mozart uit 2006 getoond. Ook zie je in welke bioscopen In Search of Mozart wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film In Search of Mozart draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film In Search of Mozart wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film In Search of Mozart draait in deze bioscopen:

De recensies van de film In Search of Mozart staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film In Search of Mozart wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film In Search of Mozart!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film In Search of Mozart, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film In Search of Mozart kopen/reserveren.

De filmtijden van de film In Search of Mozart verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film In Search of Mozart. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film In Search of Mozart wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film In Search of Mozart en de regisseur van de film In Search of Mozart worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.