Tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

In Search of Chopin (2014)

Documentaire over het leven van Chopin.

details

IMDb 7.510 110 minuten
In Search of Chopin poster van In Search of Chopin cast & crew

IMDb In Search of Chopin

IMDb 7.510

cast & crew In Search of Chopin

regisseur

Phil Grabsky

acteurs

Juliet Stevenson, David Dawson, Leif Ove Andsnes, Daniel Barenboim, Ronald Brautigam, Hershey Felder, Kevin Kenner, Jeremy Siepmann en Lars Vogt

details In Search of Chopin

jaar

2014

speelduur

110 minuten

In Search of Chopin draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film In Search of Chopin.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film In Search of Chopin. Hier zie je waar en wanneer In Search of Chopin in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film In Search of Chopin uit 2014 getoond. Ook zie je in welke bioscopen In Search of Chopin wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film In Search of Chopin draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film In Search of Chopin wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film In Search of Chopin draait in deze bioscopen:

De recensies van de film In Search of Chopin staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film In Search of Chopin wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film In Search of Chopin!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film In Search of Chopin, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film In Search of Chopin kopen/reserveren.

De filmtijden van de film In Search of Chopin verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film In Search of Chopin. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film In Search of Chopin wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film In Search of Chopin en de regisseur van de film In Search of Chopin worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.