Tot 28 april zijn alle bioscopen dicht als gevolg van het coronavirus.

Il traditore (2019)

Tommaso Buscetta, een hooggeplaatst lid van Siciliaanse maffia de Cosa Nostra, duikt begin jaren '80 onder in Brazilië. Intussen worden zijn vertrouwelingen één voor één vermoord. Wanneer Buscetta opgepakt wordt en uitgeleverd aan Italië, neemt hij een beslissing die de geschiedenis zal veranderen: hij zal als eerste de omertà (zwijgplicht) doorbreken.

details

4GTIMDb 7.110 145 minuten

recensies Il traditore

De Filmkrant De Volkskrant Trouw
Il traditore poster van Il traditore cast & crew

kijkwijzer Il traditore

4GT

IMDb Il traditore

IMDb 7.110

cast & crew Il traditore

regisseur

Marco Bellocchio

acteurs

Pierfrancesco Favino, Maria Fernanda Cândido, Fausto Russo Alesi en Fabrizio Ferracane

distributeur

Cinéart Nederland

details Il traditore

in première op

16-01-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

145 minuten

Deze week zijn er voor Il traditore geen voorstellingen in Gouda

Dit is de biosagenda van de film Il traditore.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Il traditore.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Il traditore uit 2019 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film Il traditore draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Il traditore wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Hilversum

De film Il traditore draait in deze bioscopen: Filmtheater Hilversum

De recensies van de film Il traditore staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score van de film Il traditore wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Il traditore!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Il traditore, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Il traditore kopen.

De filmtijden van de film Il traditore verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film Il traditore. Ook de kijkwijzer van de film Il traditore wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Il traditore en de regisseur van de film Il traditore worden ook vermeld.