Il traditore (2019)

Tommaso Buscetta, een hooggeplaatst lid van Siciliaanse maffia de Cosa Nostra, duikt begin jaren '80 onder in Brazilië. Intussen worden zijn vertrouwelingen één voor één vermoord. Wanneer Buscetta opgepakt wordt en uitgeleverd aan Italië, neemt hij een beslissing die de geschiedenis zal veranderen: hij zal als eerste de omertà (zwijgplicht) doorbreken.

details

4GTIMDb 7.110 145 minuten

recensies Il traditore

De Filmkrant De Volkskrant Trouw

kijk Il traditore online

Picl Pathe Thuis
Il traditore poster van Il traditore cast & crew

kijkwijzer Il traditore

4GT

IMDb Il traditore

IMDb 7.110

cast & crew Il traditore

regisseur

Marco Bellocchio

acteurs

Pierfrancesco Favino, Maria Fernanda Cândido, Fausto Russo Alesi en Fabrizio Ferracane

distributeur

Cinéart Nederland

details Il traditore

in première op

16-01-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

145 minuten

Il traditore draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Il traditore.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Il traditore. Hier zie je waar en wanneer Il traditore in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Il traditore uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Il traditore wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Il traditore draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Il traditore wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Il traditore draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Il traditore staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film Il traditore wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Il traditore!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Il traditore, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Il traditore kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Il traditore verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Il traditore. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Il traditore wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Il traditore en de regisseur van de film Il traditore worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.