Il traditore (2019)

Tommaso Buscetta, een hooggeplaatst lid van Siciliaanse maffia de Cosa Nostra, duikt begin jaren '80 onder in Brazilië. Intussen worden zijn vertrouwelingen één voor één vermoord. Wanneer Buscetta opgepakt wordt en uitgeleverd aan Italië, neemt hij een beslissing die de geschiedenis zal veranderen: hij zal als eerste de omertà (zwijgplicht) doorbreken.

recensies Il traditore

De Filmkrant De Volkskrant Trouw
Il traditore poster van Il traditore

beoordelingen Il traditore

4GT

IMDb 7.210

cast & crew Il traditore

regisseur

Marco Bellocchio

acteurs

Pierfrancesco Favino, Maria Fernanda Cândido, Fausto Russo Alesi en Fabrizio Ferracane

distributeur

Cinéart Nederland

details Il traditore

in première op

16-01-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

145 minuten

Dit is de biosagenda van de film Il traditore.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Il traditore getoond.

De je film Il traditore wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Nijmegen, Eindhoven, Tilburg, Utrecht, Alkmaar, Maastricht, Arnhem, Hilversum, Dordrecht, Wageningen, Amersfoort, Haarlem, Groningen, Bussum, Deventer, Zwolle en Zutphen

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Il traditore draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Il traditore staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Il traditore!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Il traditore, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Il traditore verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Il traditore

De film Il traditore in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Nijmegen, Eindhoven, Tilburg, Utrecht, Alkmaar, Maastricht, Arnhem, Hilversum, Dordrecht, Wageningen, Amersfoort, Haarlem, Groningen, Bussum, Deventer, Zwolle en Zutphen.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Il traditore, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.