Il testimone invisibile (2018)

Adriano wordt wakker in een hotelbed en ziet het levenloze lichaam van zijn minnares Laura liggen. De deur is van binnenuit afgesloten en Adriano claimt onschuld. Samen met een ervaren advocate moet hij op zoek naar ontlastend bewijs. Zij dwingt hem tot volledige openheid waarna zich een vernuftig psychologisch steekspel ontspint.

details

3GIMDb 6.710 102 minuten

recensies Il testimone invisibile

De Filmkrant De Volkskrant
Il testimone invisibile poster van Il testimone invisibile cast & crew

kijkwijzer Il testimone invisibile

3G

IMDb Il testimone invisibile

IMDb 6.710

cast & crew Il testimone invisibile

regisseur

Stefano Mordini

acteurs

Riccardo Scamarcio, Miriam Leone en Maria Paiato

distributeur

Arti Film

details Il testimone invisibile

in première op

09-01-2020

genres

thriller en crime

jaar

2018

speelduur

102 minuten

Dit is de biosagenda van de film Il testimone invisibile.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Il testimone invisibile.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Il testimone invisibile uit 2018 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film Il testimone invisibile draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Il testimone invisibile wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Den Haag en Gouda

De film Il testimone invisibile draait in deze bioscopen: Filmhuis Den Haag en Filmhuis Gouda

De recensies van de film Il testimone invisibile staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score van de film Il testimone invisibile wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Il testimone invisibile!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Il testimone invisibile, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Il testimone invisibile kopen.

De filmtijden van de film Il testimone invisibile verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film Il testimone invisibile. Ook de kijkwijzer van de film Il testimone invisibile wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Il testimone invisibile en de regisseur van de film Il testimone invisibile worden ook vermeld.