Il testimone invisibile (2018)

Adriano wordt wakker in een hotelbed en ziet het levenloze lichaam van zijn minnares Laura liggen. De deur is van binnenuit afgesloten en Adriano claimt onschuld. Samen met een ervaren advocate moet hij op zoek naar ontlastend bewijs. Zij dwingt hem tot volledige openheid waarna zich een vernuftig psychologisch steekspel ontspint.

recensies Il testimone invisibile

De Filmkrant De Volkskrant
Il testimone invisibile poster van Il testimone invisibile

beoordelingen Il testimone invisibile

3G

IMDb 6.710

cast & crew Il testimone invisibile

regisseur

Stefano Mordini

acteurs

Riccardo Scamarcio, Miriam Leone en Maria Paiato

distributeur

Arti Film

details Il testimone invisibile

in première op

09-01-2020

genres

thriller en crime

jaar

2018

speelduur

102 minuten

Dit is de biosagenda van de film Il testimone invisibile.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Il testimone invisibile getoond.

De je film Il testimone invisibile wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Tilburg, Groningen, Maastricht, Eindhoven, Utrecht, Dordrecht, Bussum, Alkmaar en Zevenaar

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Il testimone invisibile draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Il testimone invisibile staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Il testimone invisibile!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Il testimone invisibile, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Il testimone invisibile verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Il testimone invisibile

De film Il testimone invisibile in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Rotterdam, Tilburg, Groningen, Maastricht, Eindhoven, Utrecht, Dordrecht, Bussum, Alkmaar en Zevenaar.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Il testimone invisibile, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.