Tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Iki Gozum Ahmet (2020)

Ahmet is zijn muziekcarrière is begonnen door concerten te geven aan de kippen in zijn tuin en heeft vervolgens steeds meer reputatie gekregen onder het volk. Mede door zijn liefdesverdriet dompelt hij zichzelf in de volksmuziek.

details

IMDb 3.110 108 minuten
Iki Gozum Ahmet poster van Iki Gozum Ahmet cast & crew

IMDb Iki Gozum Ahmet

IMDb 3.110

cast & crew Iki Gozum Ahmet

regisseurs

Hakan Gürtop en Gani Savata

acteurs

Gani Savata, Ozgur Tuzer, Aleyna Solaker, Serdar Orçin, Ruhi Sari, Yelda Reynaud, Metin Yildiz, Ekin Akkas, Alev Oraloglu, Esref Bukan, Kemal Topal, Berivan Edebali en Levent Inal

details Iki Gozum Ahmet

jaar

2020

speelduur

108 minuten

Iki Gozum Ahmet draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Iki Gozum Ahmet.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Iki Gozum Ahmet. Hier zie je waar en wanneer Iki Gozum Ahmet in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Iki Gozum Ahmet uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Iki Gozum Ahmet wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Iki Gozum Ahmet draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Iki Gozum Ahmet wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Iki Gozum Ahmet draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Iki Gozum Ahmet staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Iki Gozum Ahmet wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Iki Gozum Ahmet!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Iki Gozum Ahmet, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Iki Gozum Ahmet kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Iki Gozum Ahmet verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Iki Gozum Ahmet. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Iki Gozum Ahmet wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Iki Gozum Ahmet en de regisseur van de film Iki Gozum Ahmet worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.