Ik ben er even niet (2019)

Documentaire; tijdens een absence, een korte hapering van het brein die vooral bij jongeren veel voorkomt, is er geen bewustzijn, stelt een hersenonderzoeker. Maar regisseur Maartje Nevejan werd dan juist overweldigd door vreemde beelden en sensaties. Vier jonge mensen met vergelijkbare ervaringen werden door de filmmaakster gekoppeld aan kunstenaars om te verbeelden waar zij naartoe gaan als ze even ‘weg’ zijn.

details

1TIMDb 7.110 90 minuten

recensies Ik ben er even niet

De Filmkrant De Volkskrant
Ik ben er even niet poster van Ik ben er even niet cast & crew

kijkwijzer Ik ben er even niet

1T

IMDb Ik ben er even niet

IMDb 7.110

cast & crew Ik ben er even niet

regisseur

Maartje Nevejan

distributeur

Amstelfilm

details Ik ben er even niet

in première op

20-06-2019

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

90 minuten

Ik ben er even niet draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Ik ben er even niet.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Ik ben er even niet. Hier zie je waar en wanneer Ik ben er even niet in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Ik ben er even niet uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Ik ben er even niet wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Ik ben er even niet draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Ik ben er even niet wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Ik ben er even niet draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Ik ben er even niet staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Ik ben er even niet wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Ik ben er even niet!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Ik ben er even niet, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Ik ben er even niet kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Ik ben er even niet verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Ik ben er even niet. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Ik ben er even niet wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Ik ben er even niet en de regisseur van de film Ik ben er even niet worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.