I never cry (2020)

Trailer van I never cryhttps://img.youtube.com/vi/nMo5U6qZI2c/0.jpg2021-09-19T03:17:54+02:00Trailer van I never cry

De zeventienarige Ola vertrekt naar Ierland om het lichaam van haar vader terug te brengen naar Polen nadat hij is omgekomen bij een bouwongeval. Ola wil vooral weten of hij geld had gespaard voor de auto die hij haar had beloofd. Ze gaat op haar eigen street wise manier om met buitenlandse bureaucratie en leert haar vader beter kennen.

details I never cry

4ATDIMDb 7.110644 98 minuten

recensies I never cry

De Filmkrant De Volkskrant
I never cry poster van I never cry cast & crew

kijkwijzer I never cry

4ATD

IMDb I never cry

IMDb 7.110644

cast & crew I never cry

regisseur

Piotr Domalewski

acteurs

Arkadiusz Jakubik, Zofia Stafiej en Kinga Preis

distributeur

EYE Filmmuseum

details I never cry

in première op

12-08-2021

genre

drama

jaar

2020

speelduur

98 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film I never cry.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film I never cry. Hier zie je waar en wanneer I never cry in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film I never cry uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen I never cry wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film I never cry draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film I never cry wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam

De film I never cry draait in deze bioscopen: EYE

De recensies van de film I never cry staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film I never cry wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film I never cry!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film I never cry, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film I never cry kopen/reserveren.

De filmtijden van de film I never cry verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film I never cry. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film I never cry wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film I never cry en de regisseur van de film I never cry worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.