I Dream in Another Language (2017)

Taalkundige Martin reist af naar een klein Mexicaans dorpje om de uitstervende inheemse taal ­Zikril vast te leggen. De hoogbejaarde laatste twee sprekers van het Zikril, Evaristo en Isauro, zijn oude vrienden, maar inmiddels al jaren gebrouilleerd. Terwijl Martin klem komt te zitten in die ruzie, krijgt ook de mythologie die aan het Zikril is verbonden, de zielen van de doden zouden zich ’s nachts laten horen, hem steeds meer in zijn greep.

details

IMDb 7.410 103 minuten

recensies I Dream in Another Language

De Volkskrant De Filmkrant
I Dream in Another Language poster van I Dream in Another Language cast & crew

IMDb I Dream in Another Language

IMDb 7.410

cast & crew I Dream in Another Language

regisseur

Ernesto Contreras

acteurs

Eligio Melendez, Fernando Alvarez Rebeil en José Manuel Poncelis

details I Dream in Another Language

in première op

17-01-2019

genres

drama en romantiek

jaar

2017

speelduur

103 minuten

I Dream in Another Language draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film I Dream in Another Language.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film I Dream in Another Language. Hier zie je waar en wanneer I Dream in Another Language in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film I Dream in Another Language uit 2017 getoond. Ook zie je in welke bioscopen I Dream in Another Language wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film I Dream in Another Language draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film I Dream in Another Language wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film I Dream in Another Language draait in deze bioscopen:

De recensies van de film I Dream in Another Language staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film I Dream in Another Language wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film I Dream in Another Language!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film I Dream in Another Language, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film I Dream in Another Language kopen/reserveren.

De filmtijden van de film I Dream in Another Language verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film I Dream in Another Language. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film I Dream in Another Language wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film I Dream in Another Language en de regisseur van de film I Dream in Another Language worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.