I Care a Lot (2020)

verwacht op 23 september 2021

De succesvolle Marla Grayson is een wettelijke voogd voor bejaarden, die zelf niet langer in staat zijn om hun eigen financiën te beheren. Marla heeft een groot talent om de wet in haar eigen voordeel te gebruiken en in het nadeel van haar klanten. Maar wanneer Marla in contact komt met Cherry, een schijnbaar perfecte nieuwe klant, beseft ze al snel dat uiterlijk bedrieglijk kan zijn. Terwijl Marla krampachtig vasthoudt aan haar ongrijpbare ‘American Dream’, staat haar een ijzingwekkend avontuur te wachten.

details

6GTIMDb 6.310 118 minuten
I Care a Lot poster van I Care a Lot cast & crew

kijkwijzer I Care a Lot

6GT

IMDb I Care a Lot

IMDb 6.310

cast & crew I Care a Lot

regisseur

J. Blakeson

acteurs

Rosamund Pike, Eiza González en Peter Dinklage

distributeur

The Searchers

details I Care a Lot

in première op

23-09-2021

genre

thriller

jaar

2020

speelduur

118 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film I Care a Lot.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film I Care a Lot. Hier zie je waar en wanneer I Care a Lot in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film I Care a Lot uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen I Care a Lot wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film I Care a Lot draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film I Care a Lot wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film I Care a Lot draait in deze bioscopen:

De recensies van de film I Care a Lot staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film I Care a Lot wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film I Care a Lot!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film I Care a Lot, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film I Care a Lot kopen/reserveren.

De filmtijden van de film I Care a Lot verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film I Care a Lot. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film I Care a Lot wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film I Care a Lot en de regisseur van de film I Care a Lot worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.