I Am Not a Witch (2018)

Shula is een negenjarig meisje dat op straat leeft. Als ze op een dag in een dorpje aankomt, wordt ze beschuldigd van hekserij omdat ze in de buurt stond van een vrouw wier emmer van haar hoofd viel. Na een kort volksgericht wordt ze opgesloten in een speciaal heksenkamp, waar ze met een lint wordt vastgebonden zodat ze niet wegvliegt. In het kamp wordt ze aan het werk gezet op het land en moet ze liedjes zingen voor toeristen die er speciaal komen om naar de heksen te kijken. Een lokale ambtenaar ziet wel brood in het meisje en ontfermt zich over haar. Hij neemt haar mee naar rechtszaken, waar hij haar de schuldige laat aanwijzen en regelt een televisieoptreden.

details

4DTIMDb 6.910 92 minuten
I Am Not a Witch poster van I Am Not a Witch cast & crew

kijkwijzer I Am Not a Witch

4DT

IMDb I Am Not a Witch

IMDb 6.910

cast & crew I Am Not a Witch

regisseur

Rungano Nyoni

acteurs

Margaret Mulubwa, Henry Phiri en Nancy Mulilo

distributeur

September Film Distribution

details I Am Not a Witch

in première op

13-09-2018

genre

drama

jaar

2018

speelduur

92 minuten

I Am Not a Witch draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film I Am Not a Witch.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film I Am Not a Witch. Hier zie je waar en wanneer I Am Not a Witch in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film I Am Not a Witch uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen I Am Not a Witch wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film I Am Not a Witch draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film I Am Not a Witch wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film I Am Not a Witch draait in deze bioscopen:

De recensies van de film I Am Not a Witch staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en De Groene Amsterdammer. Ook de IMDB score/rating van de film I Am Not a Witch wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film I Am Not a Witch!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film I Am Not a Witch, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film I Am Not a Witch kopen/reserveren.

De filmtijden van de film I Am Not a Witch verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film I Am Not a Witch. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film I Am Not a Witch wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film I Am Not a Witch en de regisseur van de film I Am Not a Witch worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.