I Am Greta (2020)

Documentaire over klimaat-activist Greta Thunberg. De twaalfjarige Greta raakt in een diepe depressie na het zien van een film op school over hongerige ijsberen, orkanen en droogte. Ze stopt met eten en praten en wordt ziek. Als ze bedenkt dat ze er ook iets aan kan doen, krijgt ze weer levensmoed. Ze staakt van school om de klimaat-crisis op de agenda van de politiek te krijgen. Zonder succes. Maar in de loop van deze weken sluiten andere leerlingen zich bij haar aan en worden haar video’s meer en meer gedeeld. Met het groeien van haar actie, bloeit ze op en terwijl de wereld om haar heen ontploft en haar ouders soms staan te stuiteren van de zenuwen lijkt zij juist te ontspannen.

details

1IMDb 3.110 102 minuten

recensies I Am Greta

De Filmkrant De Volkskrant NRC
I Am Greta poster van I Am Greta cast & crew

kijkwijzer I Am Greta

1

IMDb I Am Greta

IMDb 3.110

cast & crew I Am Greta

regisseur

Nathan Grossman

acteur

Greta Thunberg

distributeur

Periscoop Film

details I Am Greta

in première op

22-10-2020

genre

documentaire

jaar

2020

speelduur

102 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film I Am Greta.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film I Am Greta. Hier zie je waar en wanneer I Am Greta in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film I Am Greta uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen I Am Greta wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film I Am Greta draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film I Am Greta wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Groningen, Tilburg, Utrecht, Amersfoort, Eindhoven, Arnhem, Zwolle, Haarlem, Breda, Helmond, Nijmegen, Spijkenisse, Leeuwarden, Dordrecht, Vlissingen, Maastricht, Deventer, Hilversum, Hoorn, Delft, Ede, Zaandam, Sneek, Leiden, Middelburg, Zutphen, Hoofddorp, Bussum, Alphen a/d Rijn en Alkmaar

De film I Am Greta draait in deze bioscopen: Cinecenter, Cinecitta, CineCity, Cinema Middelburg, Cinema Oostereiland, Cinerama, CineSneek, De Balie, De Cacaofabriek, De Fabriek, De Lieve Vrouw, Filmhallen, Filmhuis Alkmaar, Filmhuis Bussum, Filmhuis De Keizer, Filmhuis Den Haag, Filmschuur, Filmtheater Hilversum, Focus Filmtheater Arnhem, Forum Groningen, Fraterhuis, Het Ketelhuis, Kijkhuis, Kinepolis Breda, Kinepolis Groningen, Kinepolis Hoofddorp, Kinepolis Jaarbeurs, Kinepolis Spijkenisse, KINO, Kriterion, LAB111, LantarenVenster, Louis Hartlooper Complex, Lumière, LUX, Luxor Theater, Natlab, Parkvilla Filmhuis, Pathé Amersfoort, Pathé Arena, Pathé Arnhem, Pathé Breda, Pathé Buitenhof, Pathé City, Pathé de Kuip, Pathé de Munt, Pathé Delft, Pathé Ede, Pathé Eindhoven, Pathé Groningen, Pathé Haarlem, Pathé Helmond, Pathé Maastricht, Pathé Nijmegen, Pathé Rembrandt Utrecht, Pathé Scheveningen, Pathé Schouwburgplein, Pathé Spuimarkt, Pathé Tilburg, Pathé Tuschinski, Pathé Utrecht Leidsche Rijn, Pathé Zaandam, Pathé Zwolle, Studio/K, The Movies, The Movies, Theater Dakota en Tivoli en Cinema Leeuwarden

De recensies van de film I Am Greta staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film I Am Greta wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film I Am Greta!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film I Am Greta, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film I Am Greta kopen/reserveren.

De filmtijden van de film I Am Greta verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film I Am Greta. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film I Am Greta wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film I Am Greta en de regisseur van de film I Am Greta worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.