Tot en met 27 april zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Huisvrouwen bestaan niet 2 (2019)

Drie vrouwen, Gijsje, Marjolein en Loes, worstelen ieder met hun eigen moeilijkheden die bij hun levensfases horen; de verplichtingen, verwachtingen en chaos.

details

4THIMDb 6.410 105 minuten

recensies Huisvrouwen bestaan niet 2

De Volkskrant NRC

kijk Huisvrouwen bestaan niet 2 online

Pathe Thuis
Huisvrouwen bestaan niet 2 poster van Huisvrouwen bestaan niet 2 cast & crew

kijkwijzer Huisvrouwen bestaan niet 2

4TH

IMDb Huisvrouwen bestaan niet 2

IMDb 6.410

cast & crew Huisvrouwen bestaan niet 2

regisseur

Aniëlle Webster

acteurs

Jelka van Houten, Eva van de Wijdeven, Loes Luca, Leo Alkemade, Kay Greidanus, Leopold Witte, Jim Bakkum, Fred van Leer, Tina de Bruin, Henry van Loon, Patrick Martens, Robert de Hoog en Leny Breederveld

scenario

producent

Rick Engelkes

distributeur

WW Entertainment

details Huisvrouwen bestaan niet 2

in première op

12-12-2019

genres

romantiek en komedie

jaar

2019

speelduur

105 minuten

Deze week zijn er voor Huisvrouwen bestaan niet 2 geen voorstellingen in Deventer

Huisvrouwen bestaan niet 2 draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Huisvrouwen bestaan niet 2.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Huisvrouwen bestaan niet 2. Hier zie je waar en wanneer Huisvrouwen bestaan niet 2 in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Huisvrouwen bestaan niet 2 uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Huisvrouwen bestaan niet 2 wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Huisvrouwen bestaan niet 2 draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Huisvrouwen bestaan niet 2 wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Huisvrouwen bestaan niet 2 draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Huisvrouwen bestaan niet 2 staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Huisvrouwen bestaan niet 2 wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Huisvrouwen bestaan niet 2!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Huisvrouwen bestaan niet 2, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Huisvrouwen bestaan niet 2 kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Huisvrouwen bestaan niet 2 verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Huisvrouwen bestaan niet 2. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Huisvrouwen bestaan niet 2 wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Huisvrouwen bestaan niet 2 en de regisseur van de film Huisvrouwen bestaan niet 2 worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.