Huisdiergeheimen 2 (2019)

Nieuwe avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige konijntje Sneeuwbal.

details

2GAIMDb 6.510 86 minuten

kijk Huisdiergeheimen 2 online

Pathe Thuis Pathe Thuis
Huisdiergeheimen 2 poster van Huisdiergeheimen 2 cast & crew

kijkwijzer Huisdiergeheimen 2

2GA

IMDb Huisdiergeheimen 2

IMDb 6.510

cast & crew Huisdiergeheimen 2

regisseur

Chris Renaud

stemmen

Fedja van Huêt, Frank Lammers, Jandino Asporaat, Peggy Vrijens, Karin Bloemen, Georgina Verbaan, Erik van Muiswinkel, Roué Verveer, DJ Hardwell, Edsilia Rombley, Huub van der Lubbe, Chris Zegers, Mees Kingston, Nicolette Kluijver, Bas Smit, Nienke Plas, Dorian Bindels en Saar en Janna van de Zoete Zusjes

scenario

producenten

Chris Meledandri en Janet Healy

distributeur

Universal Pictures International

details Huisdiergeheimen 2

in première op

05-06-2019

genres

familiefilm en animatie

jaar

2019

speelduur

86 minuten

Huisdiergeheimen 2 draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Huisdiergeheimen 2.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Huisdiergeheimen 2. Hier zie je waar en wanneer Huisdiergeheimen 2 in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Huisdiergeheimen 2 uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Huisdiergeheimen 2 wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Huisdiergeheimen 2 draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Huisdiergeheimen 2 wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Huisdiergeheimen 2 draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Huisdiergeheimen 2 staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Huisdiergeheimen 2 wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Huisdiergeheimen 2!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Huisdiergeheimen 2, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Huisdiergeheimen 2 kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Huisdiergeheimen 2 verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Huisdiergeheimen 2. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Huisdiergeheimen 2 wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Huisdiergeheimen 2 en de regisseur van de film Huisdiergeheimen 2 worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.