Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

How to Train Your Dragon 3 (OV) (2018)

Hikkie wordt het hoofd van het dorp Berk met Astrid aan zijn zijde en Tandloos wordt de leider van de draken. Dan worden ze geconfronteerd met een levensbedreigend gevaar en valt Tandloos voor een Hemelfeeks-draak op. De vriendschap tussen Hikkie en Tandloos wordt hierdoor meer dan ooit op de proef gesteld.

details

2GIMDb 7.510 104 minuten

kijk How to Train Your Dragon 3 (OV) online

Pathe Thuis Pathe Thuis
How to Train Your Dragon 3 (OV) poster van How to Train Your Dragon 3 (OV) cast & crew

kijkwijzer How to Train Your Dragon 3 (OV)

2G

IMDb How to Train Your Dragon 3 (OV)

IMDb 7.510

cast & crew How to Train Your Dragon 3 (OV)

regisseur

Dean DeBlois

stemmen

Kristen Wiig, Gerard Butler en Cate Blanchett

distributeur

Universal Pictures International

details How to Train Your Dragon 3 (OV)

in première op

16-01-2019

genres

animatie, actie en avontuur

jaar

2018

taal

Originele versie

speelduur

104 minuten

How to Train Your Dragon 3 (OV) draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film How to Train Your Dragon 3 (OV).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film How to Train Your Dragon 3 (OV). Hier zie je waar en wanneer How to Train Your Dragon 3 (OV) in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film How to Train Your Dragon 3 (OV) uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen How to Train Your Dragon 3 (OV) wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film How to Train Your Dragon 3 (OV) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film How to Train Your Dragon 3 (OV) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film How to Train Your Dragon 3 (OV) draait in deze bioscopen:

De recensies van de film How to Train Your Dragon 3 (OV) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film How to Train Your Dragon 3 (OV) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film How to Train Your Dragon 3 (OV)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film How to Train Your Dragon 3 (OV), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film How to Train Your Dragon 3 (OV) kopen/reserveren.

De filmtijden van de film How to Train Your Dragon 3 (OV) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film How to Train Your Dragon 3 (OV). Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film How to Train Your Dragon 3 (OV) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film How to Train Your Dragon 3 (OV) en de regisseur van de film How to Train Your Dragon 3 (OV) worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.