House of Hummingbird (2020)

Korea, 1994; de veertienjarige Eunhee heeft het niet makkelijk op de middelbare school. Ze moet hard werken voor goede cijfers en thuis vliegen haar familieleden elkaar continu in de haren. Ze zoekt afleiding bij haar vrienden, maar de druk van het opgroeien en de zoektocht naar houvast eisen zijn tol. Pas als ze een nieuwe docente ontmoet waar een onverwachte vriendschap mee ontstaat, lijkt er licht aan het einde van de tunnel te zijn.

details

3AIMDb 7.410 138 minuten

recensies House of Hummingbird

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk House of Hummingbird online

Pathe Thuis
House of Hummingbird poster van House of Hummingbird cast & crew

kijkwijzer House of Hummingbird

3A

IMDb House of Hummingbird

IMDb 7.410

cast & crew House of Hummingbird

regisseur

Bora Kim

acteurs

Ji-hu Park, Sae-byeok Kim en Seung-Yun Lee

distributeur

September Film Distribution

details House of Hummingbird

in première op

20-08-2020

genre

drama

jaar

2020

speelduur

138 minuten

House of Hummingbird draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film House of Hummingbird.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film House of Hummingbird. Hier zie je waar en wanneer House of Hummingbird in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film House of Hummingbird uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen House of Hummingbird wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film House of Hummingbird draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film House of Hummingbird wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film House of Hummingbird draait in deze bioscopen:

De recensies van de film House of Hummingbird staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film House of Hummingbird wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film House of Hummingbird!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film House of Hummingbird, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film House of Hummingbird kopen/reserveren.

De filmtijden van de film House of Hummingbird verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film House of Hummingbird. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film House of Hummingbird wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film House of Hummingbird en de regisseur van de film House of Hummingbird worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.