Hope (2019)

Na een succesvolle internationale tour met haar dansgezelschap, keert Anja terug naar huis om Kerst te vieren. Daar wacht haar gezin op haar: partner en theaterregisseur Tomas, hun drie biologische kinderen, en de drie kinderen uit Tomas' eerste huwelijk. Maar vlak voor Kerst krijgen Anja en Tomas nieuws dat inslaat als een bom: Anja heeft een hersentumor en niet lang meer te leven. Samen proberen ze een manier te vinden om het nieuws te delen met hun familie. In de tijd die volgt wordt de relatie tussen Anja en Tomas hevig op de proef gesteld.

details

1IMDb 7.410 126 minuten

kijk Hope online

Picl Pathe Thuis
Hope poster van Hope cast & crew

kijkwijzer Hope

1

IMDb Hope

IMDb 7.410

cast & crew Hope

regisseur

Maria Sødahl

acteurs

Stellan Skarsgård en Andrea Bræin Hovig

distributeur

Cinéart Nederland

details Hope

in première op

29-10-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

126 minuten

Hope draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Hope.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Hope. Hier zie je waar en wanneer Hope in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Hope uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Hope wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Hope draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Hope wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Hope draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Hope staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Hope wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Hope!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Hope, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Hope kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Hope verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Hope. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Hope wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Hope en de regisseur van de film Hope worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.