Honeyland (2019)

Documentaire; Hatidze speurt steile bergflanken af op zoek naar bijenkolonies die zich hebben verschanst in de rotsen. Ze woont in een stenen huisje in Noord-Macedonië, samen met haar zieke moeder. Haar leven, haar passie en haar inkomen zijn de wilde bijen die ze met veel zorg, en volgens oude tradities teelt. “Neem de helft van de honing, en laat de andere helft voor de bijen” is haar gouden regel. De honing verkoopt ze op een marktje op vier uur loopafstand.

details

IMDb 8.010 87 minuten

recensies Honeyland

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC
Honeyland poster van Honeyland cast & crew

IMDb Honeyland

IMDb 8.010

cast & crew Honeyland

regisseurs

Tamara Kotevska en Ljubomir Stefanov

acteurs

Hatidze Muratova, Nazife Muratova, Hussein Sam en Ljutvie Sam

details Honeyland

in première op

09-01-2020

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

87 minuten

De Balie

De Balie

vandaag vr ...
morgen za 12:00
zondag zo ...
maandag ma ...
dinsdag di ...
woensdag wo ...
donderdag do ...
EYE

EYE

vandaag vr 15:35
morgen za 19:30
zondag zo 13:05
maandag ma 21:20
dinsdag di 19:00
woensdag wo 11:15
donderdag do ...
Filmhallen

Filmhallen

vandaag vr 16:30
morgen za 16:30
zondag zo 16:30
maandag ma 16:30
dinsdag di 16:30
woensdag wo 16:30
donderdag do ...
Rialto

Rialto

vandaag vr 15:00
morgen za 15:00
zondag zo 15:00
19:00
maandag ma 15:00
dinsdag di 15:00
woensdag wo ...
donderdag do ...

Dit is de biosagenda van de film Honeyland.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Honeyland.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Honeyland uit 2019 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film Honeyland draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Honeyland wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Maastricht, Utrecht, Arnhem, Tilburg, Groningen, Rotterdam, Den Haag, Hilversum, Heerlen, Amersfoort, Zevenaar, Gouda, Schagen, Alkmaar en Eindhoven

De film Honeyland draait in deze bioscopen: Cinecitta, De Balie, De Lieve Vrouw, EYE, Filmhallen, Filmhuis Alkmaar, Filmhuis De Spiegel, Filmhuis Den Haag, Filmhuis Gouda, Filmhuis Zevenaar, Filmtheater De Luxe, Filmtheater Hilversum, Focus Filmtheater Arnhem, Forum Groningen, KINO, LantarenVenster, Louis Hartlooper Complex, Lumière, Natlab, Rialto en Springhaver

De recensies van de film Honeyland staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score van de film Honeyland wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Honeyland!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Honeyland, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Honeyland kopen.

De filmtijden van de film Honeyland verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film Honeyland. Ook de kijkwijzer van de film Honeyland wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Honeyland en de regisseur van de film Honeyland worden ook vermeld.