Honeyland (2019)

Documentaire; Hatidze speurt steile bergflanken af op zoek naar bijenkolonies die zich hebben verschanst in de rotsen. Ze woont in een stenen huisje in Noord-Macedonië, samen met haar zieke moeder. Haar leven, haar passie en haar inkomen zijn de wilde bijen die ze met veel zorg, en volgens oude tradities teelt. “Neem de helft van de honing, en laat de andere helft voor de bijen” is haar gouden regel. De honing verkoopt ze op een marktje op vier uur loopafstand.

recensies Honeyland

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC
Honeyland poster van Honeyland

beoordelingen Honeyland

IMDb 8.210

cast & crew Honeyland

regisseurs

Tamara Kotevska en Ljubomir Stefanov

acteurs

Hatidze Muratova, Nazife Muratova, Hussein Sam en Ljutvie Sam

details Honeyland

in première op

09-01-2020

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

87 minuten

Dit is de biosagenda van de film Honeyland.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Honeyland getoond.

De je film Honeyland wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Den Haag, Maastricht, Utrecht, Arnhem, Alkmaar, Hilversum, Nijmegen, Amersfoort, Deventer, Haarlem, Middelburg, Wageningen, Hoorn, Zwolle, Zevenaar, Bussum, Zutphen en Zierikzee

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Honeyland draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Honeyland staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Honeyland!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Honeyland, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Honeyland verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Honeyland

De film Honeyland in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Den Haag, Maastricht, Utrecht, Arnhem, Alkmaar, Hilversum, Nijmegen, Amersfoort, Deventer, Haarlem, Middelburg, Wageningen, Hoorn, Zwolle, Zevenaar, Bussum, Zutphen en Zierikzee.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Honeyland, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.