Tot en met 15 maart zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Honest Thief (2020)

Bankrover Tom Carter ontmoet de liefde van zijn leven Annie; zij werkt als receptioniste bij de opslagfaciliteit waar Tom het gestolen geld heeft opgeborgen. Tom wil zijn naam wil zuiveren; hij besluit zichzelf aan te geven en het geld in te leveren. De zaak wordt echter overgedragen aan een corrupte FBI-agent. Opeens valt Toms plan in duigen.

details

4GTIMDb 6.010 99 minuten

recensies Honest Thief

NRC

kijk Honest Thief online

Pathe Thuis
Honest Thief poster van Honest Thief cast & crew

kijkwijzer Honest Thief

4GT

IMDb Honest Thief

IMDb 6.010

cast & crew Honest Thief

regisseur

Mark Williams

acteurs

Liam Neeson, Anthony Ramos, Kate Walsh en Jai Courtney

distributeur

Dutch FilmWorks

details Honest Thief

in première op

08-10-2020

genres

actie en thriller

jaar

2020

speelduur

99 minuten

Honest Thief draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Honest Thief.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Honest Thief. Hier zie je waar en wanneer Honest Thief in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Honest Thief uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Honest Thief wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Honest Thief draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Honest Thief wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Honest Thief draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Honest Thief staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Honest Thief wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Honest Thief!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Honest Thief, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Honest Thief kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Honest Thief verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Honest Thief. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Honest Thief wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Honest Thief en de regisseur van de film Honest Thief worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.