Hiroshima Mon Amour (1959)

Een actrice en een architect delen een traumatisch oorlogsverleden: de vrouw had tijdens de oorlog een verhouding met een Duitse soldaat en werd als landverraadster opgepakt; de jonge architect heeft de verschrikkingen van de atoombom gezien.

details

4GAIMDb 7.910 90 minuten

recensies Hiroshima Mon Amour

De Filmkrant
Hiroshima Mon Amour poster van Hiroshima Mon Amour cast & crew

kijkwijzer Hiroshima Mon Amour

4GA

IMDb Hiroshima Mon Amour

IMDb 7.910

cast & crew Hiroshima Mon Amour

regisseur

Alain Resnais

acteurs

Emmanuelle Riva, Eiji Okada en Stella Dassas

scenario

producenten

Argos Films, Como Films en Daiei Studios

distributeur

EYE Filmmuseum

details Hiroshima Mon Amour

in première op

01-01-1959

genres

drama en romantiek

jaar

1959

speelduur

90 minuten

Hiroshima Mon Amour draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Hiroshima Mon Amour.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Hiroshima Mon Amour. Hier zie je waar en wanneer Hiroshima Mon Amour in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Hiroshima Mon Amour uit 1959 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Hiroshima Mon Amour wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Hiroshima Mon Amour draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Hiroshima Mon Amour wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Hiroshima Mon Amour draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Hiroshima Mon Amour staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Hiroshima Mon Amour wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Hiroshima Mon Amour!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Hiroshima Mon Amour, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Hiroshima Mon Amour kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Hiroshima Mon Amour verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Hiroshima Mon Amour. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Hiroshima Mon Amour wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Hiroshima Mon Amour en de regisseur van de film Hiroshima Mon Amour worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.