Tot en met 8 juni zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Hillbilly Elegy (2020)

De familie van een rechtenstudent komt uit Ohio en worstelt met armoede, verslaving en een donker toekomstperspectief. De studerende J.D. Wade is vastbesloten om zich op te werken binnen zijn gemeenschap en neemt afstand van deze hillbillycultuur en zijn familie.

Hillbilly Elegy is gebaseerd op de gelijknamige memoires van J.D. Vance.

details

4ATIMDb 6.710 116 minuten

recensies Hillbilly Elegy

De Filmkrant De Volkskrant Trouw

kijk Hillbilly Elegy online

Netflix
Hillbilly Elegy poster van Hillbilly Elegy cast & crew

kijkwijzer Hillbilly Elegy

4AT

IMDb Hillbilly Elegy

IMDb 6.710

cast & crew Hillbilly Elegy

regisseur

Ron Howard

acteurs

Amy Adams, Glenn Close en Gabriel Basso

distributeur

The Searchers

details Hillbilly Elegy

in première op

19-11-2020

genre

drama

jaar

2020

speelduur

116 minuten

Hillbilly Elegy draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Hillbilly Elegy.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Hillbilly Elegy. Hier zie je waar en wanneer Hillbilly Elegy in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Hillbilly Elegy uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Hillbilly Elegy wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Hillbilly Elegy draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Hillbilly Elegy wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Hillbilly Elegy draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Hillbilly Elegy staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film Hillbilly Elegy wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Hillbilly Elegy!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Hillbilly Elegy, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Hillbilly Elegy kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Hillbilly Elegy verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Hillbilly Elegy. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Hillbilly Elegy wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Hillbilly Elegy en de regisseur van de film Hillbilly Elegy worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.