Hermitage The Power of Art (2019)

verwacht op 23 september 2021

Documentaire over de Hermitage in Sint-Petersburg, die trekt jaarlijks meer dan 4 miljoen bezoekers trekt. Een imposante plek die al 250 jaar het hart vormt van de tweede stad van Rusland, met inmiddels een collectie van meer dan 3 miljoen kunstwerken. Hermitage The Power of Art gaat over de rijke geschiedenis van het gebouw maar ook die van de stad en de vele mensen die hier geleefd hebben te midden van kunst, literatuur, muziek en poëzie.

details

1IMDb 7.110 88 minuten
Hermitage The Power of Art poster van Hermitage The Power of Art cast & crew

kijkwijzer Hermitage The Power of Art

1

IMDb Hermitage The Power of Art

IMDb 7.110

cast & crew Hermitage The Power of Art

regisseur

Michele Mally

acteur

Toni Servillo

distributeur

Piece of Magic

details Hermitage The Power of Art

in première op

23-09-2021

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

88 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Hermitage The Power of Art.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Hermitage The Power of Art. Hier zie je waar en wanneer Hermitage The Power of Art in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Hermitage The Power of Art uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Hermitage The Power of Art wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Hermitage The Power of Art draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Hermitage The Power of Art wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Hermitage The Power of Art draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Hermitage The Power of Art staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Hermitage The Power of Art wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Hermitage The Power of Art!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Hermitage The Power of Art, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Hermitage The Power of Art kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Hermitage The Power of Art verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Hermitage The Power of Art. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Hermitage The Power of Art wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Hermitage The Power of Art en de regisseur van de film Hermitage The Power of Art worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.