Here We Move Here We Groove (2020)

Trailer van Here We Move Here We Groovehttps://img.youtube.com/vi/W_lLIUBd72s/0.jpg2021-09-27T02:11:17+02:00Trailer van Here We Move Here We Groove

Documentaire; toen Robert Soko als tiener vluchtte voor de oorlog in Joegoslavië gebruikte hij westerse muziek en opzwepende Balkanritmes om culturen te mixen. Hij groeide uit tot een beroemde Balkan Beats-dj in Berlijn en de Europese clubscene. In reactie op de veranderingen in de wereld en ook uit behoefte aan inspiratie gaat Soko met zijn taxi op zoek naar nieuwe migranten om muziek mee te mixen; naar muzikanten die huis en haard achter zich hebben gelaten.

details Here We Move Here We Groove

4THIMDb 8.21013 92 minuten

recensies Here We Move Here We Groove

De Volkskrant NRC
Here We Move Here We Groove poster van Here We Move Here We Groove cast & crew

kijkwijzer Here We Move Here We Groove

4TH

IMDb Here We Move Here We Groove

IMDb 8.21013

cast & crew Here We Move Here We Groove

regisseur

Sergej Kreso

acteurs

Robert Soko, Hannah, Yasmin, Ferdows Assy, Nada Kvacevic, Uros Petkovic, Nele Karajlic, Aimilia Varanaki, Jall Aux Eaux en Watcha Clan

distributeur

DOXY

details Here We Move Here We Groove

in première op

16-09-2021

genre

documentaire

jaar

2020

speelduur

92 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Here We Move Here We Groove.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Here We Move Here We Groove. Hier zie je waar en wanneer Here We Move Here We Groove in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Here We Move Here We Groove uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Here We Move Here We Groove wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Here We Move Here We Groove draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Here We Move Here We Groove wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Maastricht, Utrecht, Breda en Eindhoven

De film Here We Move Here We Groove draait in deze bioscopen: Chassé Cinema, De Balie, Lab-1, Louis Hartlooper Complex en Lumière

De recensies van de film Here We Move Here We Groove staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Here We Move Here We Groove wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Here We Move Here We Groove!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Here We Move Here We Groove, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Here We Move Here We Groove kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Here We Move Here We Groove verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Here We Move Here We Groove. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Here We Move Here We Groove wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Here We Move Here We Groove en de regisseur van de film Here We Move Here We Groove worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.