Hellhole (2019)

Hellhole vertelt het verhaal van enkele verloren zielen in Brussel na de aanslagen in 2016. Tijdens zijn huisbezoeken ontmoet huisarts Wannes verschillende mensen. Een van zijn patiënten, de jonge Marokkaan Mehdi, herinnert Wannes aan zijn eigen zoon Joris, een F16-piloot op missie in het Midden-Oosten. De Italiaanse Alba, tolk bij het Europese Parlement, zoekt een uitweg voor haar eenzaamheid en lusteloosheid in drugs en one-night stands.

details

4GIMDb 5.110 87 minuten

recensies Hellhole

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC
Hellhole poster van Hellhole cast & crew

kijkwijzer Hellhole

4G

IMDb Hellhole

IMDb 5.110

cast & crew Hellhole

regisseur

Bas Devos

acteurs

Alba Rohrwacher, Willy Thomas, Hamza Belarbi en Lubna Azabal

distributeur

Windmill Film

details Hellhole

in première op

23-01-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

87 minuten

Hellhole draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Hellhole.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Hellhole. Hier zie je waar en wanneer Hellhole in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Hellhole uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Hellhole wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Hellhole draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Hellhole wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Hellhole draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Hellhole staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Hellhole wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Hellhole!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Hellhole, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Hellhole kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Hellhole verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Hellhole. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Hellhole wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Hellhole en de regisseur van de film Hellhole worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.