Tot en met 27 april zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Heksendrank en drakenvuur (2012)

De hartelijke heks laat iedereen meeliften op haar vliegende bezem. Hoog in de lucht, door weer en wind en dan......krak! De bezem brak en de heks is alleen met een draak en vuur!.

details

IMDb 7.610 30 minuten
Heksendrank en drakenvuur poster van Heksendrank en drakenvuur cast & crew

IMDb Heksendrank en drakenvuur

IMDb 7.610

cast & crew Heksendrank en drakenvuur

regisseurs

Jan Lachauer en Max Lang

acteurs

Simon Pegg, Gillian Anderson, Rob Brydon, Timothy Spall, Martin Clunes, Sally Hawkins en David Walliams

details Heksendrank en drakenvuur

jaar

2012

speelduur

30 minuten

Heksendrank en drakenvuur draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Heksendrank en drakenvuur.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Heksendrank en drakenvuur. Hier zie je waar en wanneer Heksendrank en drakenvuur in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Heksendrank en drakenvuur uit 2012 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Heksendrank en drakenvuur wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Heksendrank en drakenvuur draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Heksendrank en drakenvuur wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Heksendrank en drakenvuur draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Heksendrank en drakenvuur staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Heksendrank en drakenvuur wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Heksendrank en drakenvuur!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Heksendrank en drakenvuur, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Heksendrank en drakenvuur kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Heksendrank en drakenvuur verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Heksendrank en drakenvuur. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Heksendrank en drakenvuur wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Heksendrank en drakenvuur en de regisseur van de film Heksendrank en drakenvuur worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.