Heimat ist ein Raum aus Zeit (2019)

Filmmaker Thomas Heise duikt in zijn familiearchieven die de diepgaande culturele en politieke omwentelingen in het Duitsland van de vorige eeuw weerspiegelen. We zien zwart-witbeelden van de plaatsen en landschappen die worden genoemd in de correspondentie zoals ze er vandaag uitzien, die de sporen van de tijd dragen: het werkkamp in Zerbst, de voormalige kazerne van het nationaal volksleger, een universiteitsauditorium en rijtjeshuizen in Mainz.

details

1IMDb 7.010 218 minuten

recensies Heimat ist ein Raum aus Zeit

De Volkskrant Trouw

kijk Heimat ist ein Raum aus Zeit online

Picl
Heimat ist ein Raum aus Zeit poster van Heimat ist ein Raum aus Zeit cast & crew

kijkwijzer Heimat ist ein Raum aus Zeit

1

IMDb Heimat ist ein Raum aus Zeit

IMDb 7.010

cast & crew Heimat ist ein Raum aus Zeit

regisseur

Thomas Heise

acteur

Thomas Heise

distributeur

EYE Filmmuseum

details Heimat ist ein Raum aus Zeit

in première op

25-06-2020

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

218 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Heimat ist ein Raum aus Zeit.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Heimat ist ein Raum aus Zeit. Hier zie je waar en wanneer Heimat ist ein Raum aus Zeit in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Heimat ist ein Raum aus Zeit uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Heimat ist ein Raum aus Zeit wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Heimat ist ein Raum aus Zeit draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Heimat ist ein Raum aus Zeit wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam

De film Heimat ist ein Raum aus Zeit draait in deze bioscopen: EYE

De recensies van de film Heimat ist ein Raum aus Zeit staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film Heimat ist ein Raum aus Zeit wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Heimat ist ein Raum aus Zeit!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Heimat ist ein Raum aus Zeit, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Heimat ist ein Raum aus Zeit kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Heimat ist ein Raum aus Zeit verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Heimat ist ein Raum aus Zeit. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Heimat ist ein Raum aus Zeit wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Heimat ist ein Raum aus Zeit en de regisseur van de film Heimat ist ein Raum aus Zeit worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.