Haunt (2019)

Zes vrienden bezoeken tijdens Halloween een 'extreem' haunted house. In het horrorhuis worden meerdere personen op gruwelijke wijze vermoord door gemaskerde acteurs.

details

4GATIMDb 6.310 92 minuten

recensies Haunt

De Volkskrant

kijk Haunt online

Pathe Thuis
Haunt poster van Haunt cast & crew

kijkwijzer Haunt

4GAT

IMDb Haunt

IMDb 6.310

cast & crew Haunt

regisseurs

Scott Beck en Bryan Woods

acteurs

Will Brittain, Katie Stevens en Lauryn Alisa McClain

distributeur

WW Entertainment

details Haunt

in première op

21-11-2019

genre

horror

jaar

2019

speelduur

92 minuten

Haunt draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Haunt.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Haunt. Hier zie je waar en wanneer Haunt in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Haunt uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Haunt wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Haunt draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Haunt wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Haunt draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Haunt staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Haunt wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Haunt!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Haunt, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Haunt kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Haunt verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Haunt. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Haunt wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Haunt en de regisseur van de film Haunt worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.