Happy Single (2023)

Happy Single - still

Iedere man die in de buurt van Mollie komt, wordt gewaarschuwd: ‘deze meid breekt je hart’. De psychologe – specialiteit echtscheidingen - doet niet aan blijvertjes, gelooft niet in voorbestemd en krijgt kriebels van de term ‘de ware’. Als ze in haar stamkroeg Otis ontmoet en meer kriebels heeft dan ze wil toegeven, is haar natuurlijke reactie dan ook hard weglopen. Maar dan blijkt Otis de nieuwe collega te zijn die zij moet inwerken en behoort ontwijken niet meer tot de mogelijkheden. Mollie’s vrienden op de werkvloer proberen haar te overtuigen om de liefde een kans te geven, maar staan daarmee klaarblijkelijk voor hun lastigste case ooit.

De film 'Happy Single' is in de bioscoop te zien in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Breda, Haarlem, Arnhem, Groningen, Amersfoort, Den Bosch en 69 andere steden. Ga naar tijden & tickets voor de volledige bioscoopagenda van deze film of bekijk eerst de trailer van deze film.

details Happy Single

4GTH
IMDb 6.31031
93 minuten
Happy Single - poster poster van Happy Single

kijkwijzer Happy Single

4GTH

IMDb Happy Single

IMDb 6.31031

cast & crew Happy Single

regisseur

Anna van Keimpema

acteurs

Jamie Grant, Juvat Westendorp, Sanne Langelaar, André Dongelmans, Manuel Broekman, Barbara Sloesen, Dick van den Toorn, Henriëtte Tol, Peter Blok en Ellemijn Veldhuyzen van Zanten

details Happy Single

in première op

21-09-2023

genres

romantiek en komedie

jaar

2023

speelduur

93 minuten