Gundermann (2018)

Gerhard ‘Gundi’ Gundermann was een gevierde zanger en songwriter in de DDR. Deze film belicht een verzwegen hoofdstuk uit zijn biografie: Gundi werkte als jonge man jarenlang voor de Stasi als klikspaan.

details

IMDb 7.310 128 minuten
Gundermann poster van Gundermann cast & crew

IMDb Gundermann

IMDb 7.310

cast & crew Gundermann

regisseur

Andreas Dresen

acteurs

Peter Schneider, Bjarne Mädel, Milan Peschel, Alexander Scheer, Thorsten Merten, Axel Prahl, Alexander Schubert, Alexander Hörbe, Anna Unterberger, Hilmar Eichhorn, Christian Skibinski, Kathrin Angerer, Leni Wesselman, Peter Sodann, Peter Rappenglück, Benjamin Kramme, Georg Arms, Steffen Lehmann, Eva Weißenborn, Andrea Brose, Marlene Marszok en Mandy M. Haupert

details Gundermann

jaar

2018

speelduur

128 minuten

Deze week zijn er voor Gundermann geen voorstellingen in Amsterdam

Gundermann draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Gundermann.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Gundermann. Hier zie je waar en wanneer Gundermann in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Gundermann uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Gundermann wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Gundermann draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Gundermann wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Gundermann draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Gundermann staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Gundermann wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Gundermann!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Gundermann, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Gundermann kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Gundermann verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Gundermann. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Gundermann wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Gundermann en de regisseur van de film Gundermann worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.