Green Book (2018)

Wanneer pianist Don Shirley in 1962 op zoek is naar een lijfwacht voor zijn tournee door het zuiden van Amerika, komt hij in contact met de Italiaans-Amerikaanse uitsmijter Tony Lip. Samen reizen ze door verschillende ‘blanke’ staten aan de hand van een speciale reisgids die hen informeert over plekken waar Afro-Amerikanen welkom en veilig zijn. Tijdens hun reis worden zij geconfronteerd met hun tegengestelde persoonlijkheden, gevaar en racisme maar ook met onverwachte menselijkheden.

details

3GDHTIMDb 8.210 130 minuten

recensies Green Book

De Filmkrant De Volkskrant

kijk Green Book online

Pathe Thuis
Green Book poster van Green Book cast & crew

kijkwijzer Green Book

3GDHT

IMDb Green Book

IMDb 8.210

cast & crew Green Book

regisseur

Peter Farrelly

acteurs

Viggo Mortensen en Mahershala Ali

distributeur

WW Entertainment

details Green Book

in première op

31-01-2019

genre

drama

jaar

2018

speelduur

130 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Green Book.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Green Book. Hier zie je waar en wanneer Green Book in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Green Book uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Green Book wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Green Book draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Green Book wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Tilburg, Den Haag, Rotterdam, Arnhem en Haarlem

De film Green Book draait in deze bioscopen: Pathé Arnhem, Pathé Buitenhof, Pathé City, Pathé Haarlem, Pathé Schouwburgplein, Pathé Tilburg en Pathé Tuschinski

De recensies van de film Green Book staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Green Book wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Green Book!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Green Book, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Green Book kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Green Book verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Green Book. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Green Book wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Green Book en de regisseur van de film Green Book worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.