Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Goud (2019)

De jonge turnbelofte Timo en zijn gehandicapte vader Ward delen één grote droom: goud halen op de Olympische Spelen. Maar als Timo fysiotherapeute Irene ontmoet, raken nieuwe gevoelens in strijd met Timo's toewijding aan zijn vader en de Olympische missie.

details

1IMDb 7.210 90 minuten

recensies Goud

De Filmkrant

kijk Goud online

Picl Pathe Thuis
Goud poster van Goud cast & crew

kijkwijzer Goud

1

IMDb Goud

IMDb 7.210

cast & crew Goud

regisseur

Rogier Hesp

acteurs

David Wristers, Marcel Hensema en Loes Haverkort

distributeur

September Film Distribution

details Goud

in première op

20-05-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

90 minuten

Goud draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Goud.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Goud. Hier zie je waar en wanneer Goud in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Goud uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Goud wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Goud draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Goud wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Goud draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Goud staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Goud wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Goud!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Goud, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Goud kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Goud verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Goud. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Goud wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Goud en de regisseur van de film Goud worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.