Good Boys (2019)

Als hij wordt uitgenodigd voor zijn eerste feestje raakt de twaalfjarige Max in paniek omdat hij niet weet hoe je moet zoenen. In de hoop een spoedcursus te krijgen, besluiten Max en zijn beste vrienden Thor en Lucas om de drone van Max' vader te gebruiken om hiermee een zoenend stelletje te bespioneren. Maar alles loopt mis als de drone kapot gaat.

details

3GAHTIMDb 6.710 90 minuten

recensies Good Boys

De Volkskrant

kijk Good Boys online

Pathe Thuis
Good Boys poster van Good Boys cast & crew

kijkwijzer Good Boys

3GAHT

IMDb Good Boys

IMDb 6.710

cast & crew Good Boys

regisseur

Gene Stupnitsky

acteurs

Jacob Tremblay, Molly Gordon, Will Forte, Brady Noon en Keith L. Williams

distributeur

Universal Pictures International

details Good Boys

in première op

22-08-2019

genre

komedie

jaar

2019

speelduur

90 minuten

Good Boys draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Good Boys.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Good Boys. Hier zie je waar en wanneer Good Boys in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Good Boys uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Good Boys wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Good Boys draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Good Boys wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Good Boys draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Good Boys staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Good Boys wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Good Boys!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Good Boys, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Good Boys kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Good Boys verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Good Boys. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Good Boys wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Good Boys en de regisseur van de film Good Boys worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.