God's Own Country (2017)

Johnny Saxby is een jonge schapenboer uit Yorkshire die het familiebedrijf draaiende moet houden nadat z’n vader gedeeltelijk verlamd is geraakt. Hij uit z’n emotionele onvermogen en frustraties in veel drinken en snelle seks. Wanneer het lammerenseizoen eraan komt, zorgen zijn vader en inwonende grootmoeder ervoor dat Johnny hulp krijgt van een Roemeense gastarbeider. Vanaf dat moment zal Johnny’s leven nooit meer hetzelfde zijn.

details

3SHTIMDb 7.710 104 minuten

recensies God's Own Country

De Filmkrant De Volkskrant

kijk God's Own Country online

Pathe Thuis
God's Own Country poster van God's Own Country cast & crew

kijkwijzer God's Own Country

3SHT

IMDb God's Own Country

IMDb 7.710

cast & crew God's Own Country

regisseur

Francis Lee

acteurs

Josh O'Connor, Alec Secareanu, Ian Hart en Gemma Jones

distributeur

September Film Distribution

details God's Own Country

in première op

29-03-2018

genre

drama

jaar

2017

speelduur

104 minuten

God's Own Country draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film God's Own Country.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film God's Own Country. Hier zie je waar en wanneer God's Own Country in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film God's Own Country uit 2017 getoond. Ook zie je in welke bioscopen God's Own Country wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film God's Own Country draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film God's Own Country wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film God's Own Country draait in deze bioscopen:

De recensies van de film God's Own Country staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film God's Own Country wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film God's Own Country!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film God's Own Country, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film God's Own Country kopen/reserveren.

De filmtijden van de film God's Own Country verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film God's Own Country. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film God's Own Country wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film God's Own Country en de regisseur van de film God's Own Country worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.