Tot en met 15 maart zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

God Only Knows (2018)

Twee totaal verschillende zussen bekommeren zich elk op hun eigen manier om hun broer die overspannen thuis zit. De familieverhoudingen komen al snel onder spanning te staan wanneer de zussen voor hun broer moeten zorgen.

details

3ATIMDb 6.610 78 minuten

recensies God Only Knows

De Filmkrant De Volkskrant Trouw

kijk God Only Knows online

Pathe Thuis
God Only Knows poster van God Only Knows cast & crew

kijkwijzer God Only Knows

3AT

IMDb God Only Knows

IMDb 6.610

cast & crew God Only Knows

regisseur

Mijke de Jong

acteurs

Monic Hendrickx, Marcel Musters en Elsie de Brauw

distributeur

Cinemien

details God Only Knows

in première op

04-04-2019

genre

drama

jaar

2018

speelduur

78 minuten

God Only Knows draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film God Only Knows.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film God Only Knows. Hier zie je waar en wanneer God Only Knows in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film God Only Knows uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen God Only Knows wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film God Only Knows draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film God Only Knows wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film God Only Knows draait in deze bioscopen:

De recensies van de film God Only Knows staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film God Only Knows wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film God Only Knows!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film God Only Knows, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film God Only Knows kopen/reserveren.

De filmtijden van de film God Only Knows verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film God Only Knows. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film God Only Knows wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film God Only Knows en de regisseur van de film God Only Knows worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.