Ghostbusters: Afterlife (2020)

verwacht op 11 november 2021

Een alleenstaande moeder en haar twee kinderen arriveren in een klein dorp. Hier ontdekken ze een verbinding met de oorspronkelijke ghostbusters en een geheime erfenis die hun opa achter heeft gelaten.

details

IMDb
Ghostbusters: Afterlife poster van Ghostbusters: Afterlife cast & crew

IMDb Ghostbusters: Afterlife

IMDb

cast & crew Ghostbusters: Afterlife

regisseur

Jason Reitman

acteurs

Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace en Paul Rudd

scenario

en

distributeur

Sony Pictures Releasing (via Universal)

details Ghostbusters: Afterlife

in première op

11-11-2021

genres

actie, avontuur en komedie

jaar

2020

Dit is de bioscoopagenda van de film Ghostbusters: Afterlife.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Ghostbusters: Afterlife. Hier zie je waar en wanneer Ghostbusters: Afterlife in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Ghostbusters: Afterlife uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Ghostbusters: Afterlife wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Ghostbusters: Afterlife draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Ghostbusters: Afterlife wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Ghostbusters: Afterlife draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Ghostbusters: Afterlife staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Ghostbusters: Afterlife wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Ghostbusters: Afterlife!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Ghostbusters: Afterlife, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Ghostbusters: Afterlife kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Ghostbusters: Afterlife verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Ghostbusters: Afterlife. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Ghostbusters: Afterlife wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Ghostbusters: Afterlife en de regisseur van de film Ghostbusters: Afterlife worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.