Ghost in the Shell (2017)

Major is een unieke combinatie tussen mens en cyborg die deel uitmaakt van de speciale eenheden. Zij heeft de leiding over Section 9, een elite-eenheid die de gevaarlijkste criminelen en extremisten moet tegenhouden.

details

4GIMDb 6.310 107 minuten

recensies Ghost in the Shell

De Filmkrant De Volkskrant

kijk Ghost in the Shell online

Pathe Thuis
Ghost in the Shell poster van Ghost in the Shell cast & crew

kijkwijzer Ghost in the Shell

4G

IMDb Ghost in the Shell

IMDb 6.310

cast & crew Ghost in the Shell

regisseur

Rupert Sanders

acteurs

Scarlett Johansson, Takeshi Kitano, Juliette Binoche, Michael Pitt, Pilou Asbaek en Kaori Momoi

distributeur

Universal Pictures International

details Ghost in the Shell

in première op

30-03-2017

genres

actie, drama en sciencefiction

jaar

2017

speelduur

107 minuten

Ghost in the Shell draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Ghost in the Shell.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Ghost in the Shell. Hier zie je waar en wanneer Ghost in the Shell in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Ghost in the Shell uit 2017 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Ghost in the Shell wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Ghost in the Shell draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Ghost in the Shell wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Ghost in the Shell draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Ghost in the Shell staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Ghost in the Shell wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Ghost in the Shell!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Ghost in the Shell, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Ghost in the Shell kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Ghost in the Shell verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Ghost in the Shell. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Ghost in the Shell wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Ghost in the Shell en de regisseur van de film Ghost in the Shell worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.