Geheim Agent Marnie (2018)

Mollige oranje huiskat Marnie slaapt, eet en kijkt de hele dag tv, een droomleven, zelfs voor een kat. Haar baasje Rosalinde behandelt haar als haar kind en Marnie wordt tot op het bot verwend. Marnie heeft één grote droom: een geheim agent te worden! Als Rosalinde’s broer Paul in huis komt en zegt een belangrijke onderzoekszaak voor haar te hebben is Marnie dan ook gelijk enthousiast. Maar Paul blijkt heeft andere snode plannen en Marnie wordt ontvoerd naar een plek ver van huis.

details

2GAIMDb 5.610 93 minuten
Geheim Agent Marnie poster van Geheim Agent Marnie cast & crew

kijkwijzer Geheim Agent Marnie

2GA

IMDb Geheim Agent Marnie

IMDb 5.610

cast & crew Geheim Agent Marnie

regisseur

Christoph Lauenstein

stemmen

Janouk Kelderman, Dennis Willekens, Lucas Dietens, Juliann Ubbergen en Joost Claes

scenario

, en

distributeur

Dutch FilmWorks

details Geheim Agent Marnie

in première op

25-04-2019

genres

animatie en familiefilm

jaar

2018

speelduur

93 minuten

Geheim Agent Marnie draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Geheim Agent Marnie.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Geheim Agent Marnie. Hier zie je waar en wanneer Geheim Agent Marnie in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Geheim Agent Marnie uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Geheim Agent Marnie wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Geheim Agent Marnie draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Geheim Agent Marnie wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Geheim Agent Marnie draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Geheim Agent Marnie staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Geheim Agent Marnie wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Geheim Agent Marnie!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Geheim Agent Marnie, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Geheim Agent Marnie kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Geheim Agent Marnie verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Geheim Agent Marnie. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Geheim Agent Marnie wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Geheim Agent Marnie en de regisseur van de film Geheim Agent Marnie worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.