Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Gauguin from the National Gallery (2020)

Documentaire over het leven en werk van Franse kunstschilder Paul Gauguin.

details

90 minuten
Gauguin from the National Gallery poster van Gauguin from the National Gallery cast & crew

details Gauguin from the National Gallery

jaar

2020

speelduur

90 minuten

Gauguin from the National Gallery draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Gauguin from the National Gallery.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Gauguin from the National Gallery. Hier zie je waar en wanneer Gauguin from the National Gallery in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Gauguin from the National Gallery uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Gauguin from the National Gallery wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Gauguin from the National Gallery draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Gauguin from the National Gallery wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Gauguin from the National Gallery draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Gauguin from the National Gallery staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Gauguin from the National Gallery wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Gauguin from the National Gallery!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Gauguin from the National Gallery, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Gauguin from the National Gallery kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Gauguin from the National Gallery verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Gauguin from the National Gallery. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Gauguin from the National Gallery wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Gauguin from the National Gallery en de regisseur van de film Gauguin from the National Gallery worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.