Ganz: How I Lost My Beetle (2019)

Josef Ganz, auto-ingenieur en redacteur van het vaktijdschrift Motor-Kritik, verraste Duitsland toen hij in 1932 in een revolutionaire kleine auto verscheen. Het was zijn droom: een lichte en wendbare auto die iedereen zich kan permitteren. Hitler, net aan de macht, deelde zijn droom. Alleen was er in Hitlers Duitsland geen plek voor de Joodse uitvinder Ganz. Dit is het verhaal van de man wiens ontwerpen en ideeën leidden tot de uitvinding van de Volkswagen Kever, maar die uiteindelijk alles kwijtraakte.

details

1TIMDb 7.610 85 minuten

recensies Ganz: How I Lost My Beetle

De Filmkrant De Volkskrant
Ganz: How I Lost My Beetle poster van Ganz: How I Lost My Beetle cast & crew

kijkwijzer Ganz: How I Lost My Beetle

1T

IMDb Ganz: How I Lost My Beetle

IMDb 7.610

cast & crew Ganz: How I Lost My Beetle

regisseur

Suzanne Raes

acteur

Joachim Król

distributeur

Amstelfilm

details Ganz: How I Lost My Beetle

in première op

02-05-2019

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

85 minuten

Ganz: How I Lost My Beetle draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Ganz: How I Lost My Beetle.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Ganz: How I Lost My Beetle. Hier zie je waar en wanneer Ganz: How I Lost My Beetle in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Ganz: How I Lost My Beetle uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Ganz: How I Lost My Beetle wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Ganz: How I Lost My Beetle draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Ganz: How I Lost My Beetle wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Ganz: How I Lost My Beetle draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Ganz: How I Lost My Beetle staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Ganz: How I Lost My Beetle wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Ganz: How I Lost My Beetle!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Ganz: How I Lost My Beetle, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Ganz: How I Lost My Beetle kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Ganz: How I Lost My Beetle verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Ganz: How I Lost My Beetle. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Ganz: How I Lost My Beetle wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Ganz: How I Lost My Beetle en de regisseur van de film Ganz: How I Lost My Beetle worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.