Galapagos: Hope For The Future (2019)

Documentaire over de eilandengroep Galapagos midden in de Stille Oceaan bij Ecuador met beelden van ongerepte natuur en bijzondere diersoorten, zoals de Galapagos pinguïns en hamerhaaien. De Galapagos, beroemd door Charles Darwin, die zijn baanbrekende theorieën baseerde op de uitzonderlijke natuur van de Galapagos, wordt net als de rest van de wereld bedreigd door de verandering van het klimaat en invloeden van de mens.

details

1IMDb 6.810 85 minuten

recensies Galapagos: Hope For The Future

De Filmkrant De Volkskrant
Galapagos: Hope For The Future poster van Galapagos: Hope For The Future cast & crew

kijkwijzer Galapagos: Hope For The Future

1

IMDb Galapagos: Hope For The Future

IMDb 6.810

cast & crew Galapagos: Hope For The Future

regisseur

Evert van den Bos

stem

Annechien Steenhuizen

distributeur

Just Film Distribution

details Galapagos: Hope For The Future

in première op

31-10-2019

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

85 minuten

Galapagos: Hope For The Future draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Galapagos: Hope For The Future.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Galapagos: Hope For The Future. Hier zie je waar en wanneer Galapagos: Hope For The Future in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Galapagos: Hope For The Future uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Galapagos: Hope For The Future wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Galapagos: Hope For The Future draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Galapagos: Hope For The Future wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Galapagos: Hope For The Future draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Galapagos: Hope For The Future staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Galapagos: Hope For The Future wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Galapagos: Hope For The Future!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Galapagos: Hope For The Future, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Galapagos: Hope For The Future kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Galapagos: Hope For The Future verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Galapagos: Hope For The Future. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Galapagos: Hope For The Future wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Galapagos: Hope For The Future en de regisseur van de film Galapagos: Hope For The Future worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.