Tot en met 15 maart zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Fuocoammare (2016)

Samuele, twaalf jaar, woont op een eiland in de Middellandse Zee. Zoals alle jongens van zijn leeftijd, wil hij zich amuseren, op de rotsen klimmen en wat rondhangen in de haven. Maar zijn eiland is niet zoals de andere eilanden. Het is Lampedusa, dat de Europese bestemming geworden is van de mannen, de vrouwen en de kinderen die de Middellandse Zee oversteken in veel te kleine en schamele bootjes. Deze mensen zijn op zoek naar vrede, vrijheid of gewoon geluk, maar vaak is het hun lichaam dat uit de zee opgevist wordt. Iedere dag zijn de eilandbewoners getuige van één van de grootste menselijke tragedies van onze tijd.

details

4AIMDb 6.710 108 minuten

recensies Fuocoammare

De Filmkrant De Volkskrant
Fuocoammare poster van Fuocoammare cast & crew

kijkwijzer Fuocoammare

4A

IMDb Fuocoammare

IMDb 6.710

cast & crew Fuocoammare

regisseur

Gianfranco Rosi

acteurs

Samuele Pucillo, Mattias Cucina, Samuele Caruana en Pietro Bartolo

scenario

producent

01 Rai Cinema

distributeur

Cinéart Nederland

details Fuocoammare

in première op

06-10-2016

genre

documentaire

jaar

2016

speelduur

108 minuten

Fuocoammare draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Fuocoammare.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Fuocoammare. Hier zie je waar en wanneer Fuocoammare in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Fuocoammare uit 2016 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Fuocoammare wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Fuocoammare draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Fuocoammare wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Fuocoammare draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Fuocoammare staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Fuocoammare wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Fuocoammare!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Fuocoammare, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Fuocoammare kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Fuocoammare verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Fuocoammare. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Fuocoammare wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Fuocoammare en de regisseur van de film Fuocoammare worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.