Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Friends 25: The one with the anniversary (2019)

De meest iconische afleveringen, exclusieve interviews en nog nooit eerder vertoonde beelden van de Amerikaanse sitcom Friends.

details

IMDb 3.110 105 minuten
Friends 25: The one with the anniversary poster van Friends 25: The one with the anniversary cast & crew

IMDb Friends 25: The one with the anniversary

IMDb 3.110

details Friends 25: The one with the anniversary

jaar

2019

speelduur

105 minuten

Friends 25: The one with the anniversary draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Friends 25: The one with the anniversary.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Friends 25: The one with the anniversary. Hier zie je waar en wanneer Friends 25: The one with the anniversary in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Friends 25: The one with the anniversary uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Friends 25: The one with the anniversary wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Friends 25: The one with the anniversary draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Friends 25: The one with the anniversary wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Friends 25: The one with the anniversary draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Friends 25: The one with the anniversary staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Friends 25: The one with the anniversary wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Friends 25: The one with the anniversary!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Friends 25: The one with the anniversary, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Friends 25: The one with the anniversary kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Friends 25: The one with the anniversary verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Friends 25: The one with the anniversary. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Friends 25: The one with the anniversary wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Friends 25: The one with the anniversary en de regisseur van de film Friends 25: The one with the anniversary worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.