Frida, Viva La Vida (2019)

verwacht op 19 augustus 2021

Documentaire over Frida Kahlo (1907-1954), de Mexicaanse kunstenares die haar eigen, overwegend schrijnende levensverhaal wist te vangen in kleurrijke zelfportretten. In zes hoofdstukken wordt gezocht naar wie Frida in het echte leven was. En hoe kunnen haar schilderijen zoveel energie en levenslust uitstralen, zelfs als ze pijn en lijden afbeelden?

details

3AIMDb 6.110 98 minuten
Frida, Viva La Vida poster van Frida, Viva La Vida cast & crew

kijkwijzer Frida, Viva La Vida

3A

IMDb Frida, Viva La Vida

IMDb 6.110

cast & crew Frida, Viva La Vida

regisseur

Giovanni Troilo

acteur

Asia Argento

distributeur

Piece of Magic

details Frida, Viva La Vida

in première op

19-08-2021

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

98 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Frida, Viva La Vida.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Frida, Viva La Vida. Hier zie je waar en wanneer Frida, Viva La Vida in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Frida, Viva La Vida uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Frida, Viva La Vida wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Frida, Viva La Vida draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Frida, Viva La Vida wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Frida, Viva La Vida draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Frida, Viva La Vida staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Frida, Viva La Vida wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Frida, Viva La Vida!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Frida, Viva La Vida, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Frida, Viva La Vida kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Frida, Viva La Vida verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Frida, Viva La Vida. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Frida, Viva La Vida wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Frida, Viva La Vida en de regisseur van de film Frida, Viva La Vida worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.