For Sama (2019)

Trailer van For Samahttps://img.youtube.com/vi/gt9jY1qRhdc/0.jpg2021-09-20T01:08:16+02:00Trailer van For Sama

Documentaire waarin regisseur en journalist Waad al-Kataeb met haar camera de Syrische opstand tegen dictator Assad in rebellenbolwerk Aleppo vastlegt. Ondertussen werkt haar man Hamza in het door hem opgezette noodziekenhuis, dat uiteindelijk doelwit wordt van een bombardement. De gevaren komen steeds dichterbij en het jonge gezin met dochtertje Sama worstelt met het dilemma: gaan ze vluchten voor de veiligheid of blijven ze om hun vrienden in het verzet te helpen.

details For Sama

6AGIMDb 8.51010423 100 minuten

recensies For Sama

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk For Sama online

Picl Pathe Thuis
For Sama poster van For Sama cast & crew

kijkwijzer For Sama

6AG

IMDb For Sama

IMDb 8.51010423

cast & crew For Sama

regisseurs

Waad al-Kateab en Edward Watts

acteurs

Hamza Al-Khateab en Sama Al-Khateab

distributeur

Periscoop Film

details For Sama

in première op

23-01-2020

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

100 minuten

For Sama draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film For Sama.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film For Sama. Hier zie je waar en wanneer For Sama in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film For Sama uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen For Sama wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film For Sama draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film For Sama wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film For Sama draait in deze bioscopen:

De recensies van de film For Sama staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film For Sama wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film For Sama!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film For Sama, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film For Sama kopen/reserveren.

De filmtijden van de film For Sama verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film For Sama. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film For Sama wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film For Sama en de regisseur van de film For Sama worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.