Før Frosten (Before the Frost) (2018)

Denemarken, 1850; terwijl de winter zijn intrede doet dreigen een boer op leeftijd, Jens, en zijn familie een hongerdood te sterven. Met het vooruitzicht op wederom een harde en onverbiddelijke winter, besluit Jens zijn dochter te laten trouwen met de zoon van zijn buren. Maar wanneer een rijke boer uit de omgeving Jens’ land wil kopen, ziet hij dit als een mogelijkheid op een wellicht nog betere toekomst.

details

3GTIMDb 6.810 104 minuten

recensies Før Frosten (Before the Frost)

De Filmkrant De Volkskrant Trouw De Groene Amsterdammer

kijk Før Frosten (Before the Frost) online

Pathe Thuis
Før Frosten (Before the Frost) poster van Før Frosten (Before the Frost) cast & crew

kijkwijzer Før Frosten (Before the Frost)

3GT

IMDb Før Frosten (Before the Frost)

IMDb 6.810

cast & crew Før Frosten (Before the Frost)

regisseur

Michael Noer

acteurs

Jesper Christensen, Ghita Nørby, Clara Rosager, Elliott Hove en Rasmus Hammerich

distributeur

Paradiso Entertainment Nederland

details Før Frosten (Before the Frost)

in première op

17-10-2019

genre

drama

jaar

2018

speelduur

104 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Før Frosten (Before the Frost).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Før Frosten (Before the Frost). Hier zie je waar en wanneer Før Frosten (Before the Frost) in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Før Frosten (Before the Frost) uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Før Frosten (Before the Frost) wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Før Frosten (Before the Frost) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Før Frosten (Before the Frost) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Heerenveen

De film Før Frosten (Before the Frost) draait in deze bioscopen: De Bios

De recensies van de film Før Frosten (Before the Frost) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en De Groene Amsterdammer. Ook de IMDB score/rating van de film Før Frosten (Before the Frost) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Før Frosten (Before the Frost)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Før Frosten (Before the Frost), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Før Frosten (Before the Frost) kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Før Frosten (Before the Frost) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Før Frosten (Before the Frost). Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Før Frosten (Before the Frost) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Før Frosten (Before the Frost) en de regisseur van de film Før Frosten (Before the Frost) worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.