Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Footloose (1984)

Ren is net verhuisd van Chicago naar het stadje Bomont. Hij is een echte stadsjongen en danst graag op rockmuziek, twee doodzonden in Bomont. De leraren gebruiken hem als een slecht voorbeeld, zijn klasgenoten pesten hem en dominee Moore heeft de dansmuziek verboden.

details

IMDb 6.610 107 minuten
Footloose poster van Footloose cast & crew

IMDb Footloose

IMDb 6.610

cast & crew Footloose

regisseur

Herbert Ross

acteurs

Kevin Bacon, Lori Singer, John Lithgow, Dianne Wiest, Chris Penn, Sarah Jessica Parker, John Laughlin, Elizabeth Gorcey, Frances Lee McCain, Jim Youngs, Douglas Dirkson, Lynne Marta, Arthur Rosenberg, Timothy Scott, Alan Haufrect, Linda MacEwen, Kim Jensen, Michael Telmont, Leo Geter, Ken Kemp, Russ McGinn, Sam Dalton, H.E.D. Redford, Jay Bernard, David Valenza, Meghan Broadhead, Mimi Broadhead, Gene Pack, Marcia Dangerfield, John Perryman, Mary Ethel Gregory, Oscar Rowland, J. Paul Broadhead, John Bishop, Carmen Trevino, Melissa Renee Graehl, Monica M. Da Silva, Terri Gay Ulmer, Brandyn Cross, Kevin Denson, Michael Flynn, Deborah Frazier, Andrea Hays, Michele Laurita, Ian Lithgow, Brian L. McCarty, Eddy Schumacher, Alison Trouse en Brian Wimmer

details Footloose

jaar

1984

speelduur

107 minuten

Footloose draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Footloose.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Footloose. Hier zie je waar en wanneer Footloose in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Footloose uit 1984 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Footloose wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Footloose draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Footloose wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Footloose draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Footloose staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Footloose wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Footloose!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Footloose, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Footloose kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Footloose verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Footloose. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Footloose wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Footloose en de regisseur van de film Footloose worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.