Flushed away (NL) (2006)

Huisrat Roddy St. James is gewend aan een luxeleventje en wordt flink op de proef gesteld als hij per ongeluk in het riool terecht komt. Daar ontdekt hij een miniatuurversie van Londen, waar de wilde dieren wonen. Daar ontmoet hij Rita, en maakt een deal met haar om terug naar huis te komen.

details

IMDb 6.610 85 minuten
Flushed away (NL) poster van Flushed away (NL) cast & crew

IMDb Flushed away (NL)

IMDb 6.610

cast & crew Flushed away (NL)

regisseurs

David Bowers en Sam Fell

acteurs

Hugh Jackman, Kate Winslet, Ian McKellen, Jean Reno, Bill Nighy, Andy Serkis, Shane Richie, Kathy Burke, David Suchet, Miriam Margolyes, Rachel Rawlinson, Susan Duerden, Miles Richardson, John Motson, Douglas Weston, Roger Blake, Christopher Fairbank, Paul Shardlow, Conrad Vernon, Jonathan Kydd, Newell Alexander, Susan Fitzer, Joshua Silk, Meredith Wells, Ashleigh-Louis Elliot, Ashleigh Ludwig, Christopher Knights, Emma Tate, Tom McGrath, Sam Fell, David Bowers, Corey Burton, Patrick Pinney en Nikki Rapp

details Flushed away (NL)

jaar

2006

taal

Nederlandse versie

speelduur

85 minuten

Flushed away (NL) draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Flushed away (NL).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Flushed away (NL). Hier zie je waar en wanneer Flushed away (NL) in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Flushed away (NL) uit 2006 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Flushed away (NL) wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Flushed away (NL) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Flushed away (NL) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Flushed away (NL) draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Flushed away (NL) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Flushed away (NL) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Flushed away (NL)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Flushed away (NL), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Flushed away (NL) kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Flushed away (NL) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Flushed away (NL). Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Flushed away (NL) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Flushed away (NL) en de regisseur van de film Flushed away (NL) worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.